Αποστολή - Παραλαβή

Από το ηλεκτρονικό κατάστημα thiros.gr πραγματοποιούνται παραγγελίες για αποστολές σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου.

Για παραγγελίες μέσω τηλεφώνου επικοινωνείτε στο αριθμό 6978153529 από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 11:00 - 17:00

Όλα τα ενεργοποιημένα προϊόντα στο thiros.gr βρίσκονται σε απόθεμα και είναι ετοιμοπαράδοτα. Σε συνεργασία με την Γενική Ταχυδρομική, αποστέλλονται οι παραγγελίες μέσα σε 2 έως 7 εργάσιμες ημέρες σε όλη την Ελλάδα, με πιθανή καθυστέρηση μίας επιπλέον ημέρας σε ορισμένες περιοχές οι οποίες χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες.

Παραλαβή από κεντρική διάθεση δίχως κόστος αποστολής.

Η υπηρεσία προσφέρεται μόνο για κατοίκους Αττικής

Όσοι πελάτες, κάτοικοι Αττικής, επιθυμούν παραλαβή της παραγγελίας τους δίχως χρέωση αποστολής, κατά τη συμπλήρωση των στοιχείων τους στο thiros.gr, μπορούν να το επιλέξουν στη ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας.

Η παραγγελία θα πρέπει να έχει εξοφληθεί με κατάθεση του συνολικού ποσού σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Μόλις αυτή ετοιμαστεί, θα ενημερωθείτε με e-mail για την παραλαβή της, από την Κεντρική διάθεση της εταιρείας, οδός ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ 15, 117-41 ΑΘΗΝΑ, επιδεικνύοντας την αστυνομική ταυτότητα σας ή το διαβατήριο.

Τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα για άμεση παραλαβή από την κεντρική διάθεση. Αρχικώς τιμολογούνται και στη συνέχεια αποστέλλονται για παραλαβή

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.


 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.