Σχετικά με τη THIROS Α.Ε.

made in greece 200X199bΗ THIROS S.A. ιδρύθηκε το 2001 με μοναδικό στόχο τη δημιουργία τσαντών και γενικότερα αξεσουάρ υψηλής αισθητικής για τη σύγχρονη γυναίκα.
Η εταιρεία, μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες στην Ελλάδα, συνεργάζεται με 28 καταστήματα franchise στην Ελλάδα και την Κύπρο, εκ των οποίων τα 6 είναι ιδιόκτητα, καθώς και περίπου 150 άλλα καταστήματα, τα οποία προμηθεύει με τα δημοφιλή προϊόντα THIROS.
Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 100 άτομα στην παραγωγή, τη διανομή, τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών.

H THIROS S.A. χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και με ιδιαίτερη φροντίδα, προσοχή και έμφαση στη λεπτομέρεια παράγει δερμάτινες τσάντες, πορτοφόλια και άλλα δερμάτινα αξεσουάρ με άριστη ποιότητα και ανταγωνιστικές πάντα τιμές.

Τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματά μας είναι γυναικείες τσάντες, πορτοφόλια καθώς και αξεσουάρ. Δημιουργούνται περίπου 150 σχέδια ανά εποχή και παράγονται 10.000 τσάντες ανά μήνα.

FRANCHISE THIROS
Το FRANCHISE THIROS αποτελεί μια επενδυτική πρότασή σε όσους και όσες ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τις πωλήσεις στον γοητευτικό και ανταγωνιστικό χώρο της γυναικείας μόδας.

Τα καταστήματα FRANCHISE THIROS είναι μια σειρά καταστημάτων που πωλούν αποκλειστικά προϊόντα της THIROS SA, με μοναδική διακόσμηση και ενιαία τιμολογιακή πολιτική. Λειτουργούν ως ανεξάρτητες επιχειρήσεις αλλά με μοναδικό προμηθευτή τους την THIROS S.A.

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.


 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.