ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή σας. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν είστε ικανοποιημένος/η με την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για επιστροφή των προϊόντων που αγόρασατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία τα παραλάβατε από thiros.gr. Τα προϊόντα προς επιστροφή πρέπει να αποστέλλονται στη εταιρία εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που σας παραδόθηκε η συσκευασία. Τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν με αποστολή της συσκευασίας μόνο μέσω της εταιρίας μεταφορών που υποδεικνύεται από τη Thiros. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε διαφορετική εταιρία μεταφοράς από αυτή που προτείνεται από τη thiros.gr, η τελευταία δεν θα ευθύνεται για τυχόν απώλεια ή καταστροφή των προϊόντων προς επιστροφή. Δεν είναι δυνατή η επιστροφή ενός προϊόντος με σκοπό την ανταλλαγή του με ένα άλλο.

Όροι και Προϋποθέσεις Επιστροφής

Το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων θεωρείται ότι ασκήθηκε ορθώς εφόσον έχουν τηρηθεί πλήρως οι εξής προϋποθέσεις:
α. έχουν επιστραφεί στην εταιρία εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος (άθικτα με τη συσκευασία τους).
β. τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί, τροποποιηθεί ή καταστραφεί 
γ. η ετικέτα ταυτοποίησης προϊόντος παραμένει επικολλημένη στα προϊόντα μαζί με το "διακριτικό σήμανσης".

Εάν κι εφ' όσον έχετε τηρήσει όλες τις ως άνω προϋποθέσεις, η εταιρία θα σας επιστρέψει το αντίτιμο των αγορασμένων προϊόντων. Εσείς θα επιβαρυνθείτε μόνο με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή τους. Θα ειδοποιηθείτε σε περίπτωση που τα επιστραφέντα προϊόντα δεν μπορούν να γίνουν δεκτά. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε να σας παραδοθούν τα προϊόντα δίχως επιβάρυνση. Εάν αρνηθείτε την ως άνω παράδοση, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να κρατήσει τα προϊόντα και το ποσό που πλήρωσατε για την αγορά τους.

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων

Σε περίπτωση που παραλάβετε προϊόντα ελαττωματικά ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε μπορείτε να τα επιστρέψετε με την ίδια υπηρεσία μεταφοράς, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Χρόνοι και Διαδικασίες για τις Επιστροφές

Αφού η εταιρία λάβει τα επιστραφέντα προϊόντα και ελέγξει εάν πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που αναφέρονται παραπάνω, θα λάβετε ένα e-mail ότι τα επιστραφέντα προϊόντα έγιναν δεκτά. Ανεξαρτήτως του τρόπου πληρωμής που χρησιμοποιήσατε (Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα, PayPal, Πληρωμή με Αντικαταβολή), η διαδικασία για την επιστροφή χρημάτων θα ξεκινήσει εντός 30 ημερών από τότε που η εταιρία ενημερώθηκε για την απόφασή σας να ασκήσετε το δικαίωμά  επιστροφή των αγορασμένων προϊόντων και αφού η εταιρία ελέγξει εάν η επιστροφή τους πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις ως άνω προϋποθέσεις.

Η χρονική περίοδος για την επιστροφή του ποσού που πληρώσατε για την αγορά των επιστραφέντων προϊόντων εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε: 
- αγορά μέσω Πιστωτικής/ Χρεωστικής Κάρτας: ο χρόνος επιστροφής του χρηματικού ποσού θα εξαρτηθεί από τις πολιτικές της εταιρίας έκδοσης της κάρτας.
- πληρωμή μέσω PayPal: τα επιστραφέντα ποσά θα πιστωθούν στο λογαριασμό PayPal που διαθέτετε και θα εμφανιστούν άμεσα. Η πραγματική επιστροφή του χρηματικού ποσού στην πιστωτική κάρτα που συνδέεται με το λογαριασμό σας  PayPal εξαρτάται από την εταιρία έκδοσης της κάρτας
- πληρωμή με Αντικαταβολή: το ποσό που πληρώσατε για τα επιστραφέντα προϊόντα θα σας αποδοθεί στον τραπεζικό λογαριασμό που αναφέρατε. Συνήθως η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός ενός μήνα. Σας υπενθυμίζουμε ότι είναι απαραίτητο να διαθέτετε ένα τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου να εισπράξετε την επιστροφή ποσού για παραγγελίες με αντικαταβολή.

Στην περίπτωση δώρων, η επιστροφή των ποσών που καταβάλλονται για αγορές θα γίνεται στο άτομο που πραγματοποίησε την πληρωμή.

Διακριτικό Σήμανσης

Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από το thiros.gr περιλαμβάνουν μία ετικέτα ταυτοποίησης προϊόντος επισυναπτόμενη με ένα διακριτικό σήμανσης. Σας παρακαλούμε να μην αφαιρείτε την ετικέτα και το διακριτικό σήμανσης. Τα προϊόντα που επιστρέφονται χωρίς την ετικέτα δεν θα γίνονται δεκτά.

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.


 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.